Preguntes freqüents

Quin pujaescales necessito?

Depenent de l'origen dels problemes de mobilitat i les característiques de l'usuari, haurem de triar el millor pujaescales, vegem quins tipus de pujaescales hi ha al mercat:

Cadires pujaescales

Les cadires pujaescales estan dissenyades per ajudar a pujar escales a persones grans o a persones amb problemes de mobilitat que poden ser deguts a diferents patologies, els usuaris de les cadires pujaescales són persones que poden caminar encara que amb alguna dificultat, però que els resulta difícil pujar de manera autònoma i segura les escales.

Plataformes pujaescales

Les plataformes pujaescales són equips d'elevació pensats per a ser utilitzats per persones que es desplacen en cadira de rodes. També les poden utilitzar les persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edat, només caldria adaptar una cadira plegable.

Elevadors verticals de curt recorregut

Els elevadors verticals com el seu nom indica, es desplacen en vertical. Poden salvar desnivells de fins a 3 m. S'instal•len amb molta freqüència en comunitats de veïns i estan dissenyats per a usuaris que utilitzen cadira de rodes.

Orugues o pujaescales portàtils

Hi ha dos tipus d'erugues portàtils, els que estan preparats per a fixar una cadira de rodes i els que incorporen un seient per a una persona. Sempre és necessari de l'ajuda d'un assistent per a la seva utilització. La seva condició de portabilitat els converteix en equips molt útils.

Ara pot triar que pujaescales que més s'acosta a les seves necessitats i trobareu les preguntes més comuns i les seves respostes.

 

Cadires pujaescales

Quant de temps porta instal•lar una cadira pujaescales?

La complexitat de la seva cadira pujaescala determinarà el temps que haurà d'emprar-se en instal•lar la seva cadira, però la majoria dels pujaescales només trigaran a instal•lar-se unes poques hores hores.

Es pot instal•lar una cadira pujaescales en una escala estreta?

MOUTEC disposa de cadires pujaescales dissenyades expressament per a instal•lar-se a escales molt estretes, l'ample mínim recomanable és de 80 cm., En qualsevol cas no dubti en consultar per estudiar personalment el cas.

Què passa si hi ha un tall d'electricitat?

Les cadires pujaescales que ofereix MOUTEC funcionen amb un sistema de bateries que es recarreguen quan aquesta es deixa en un punt de càrrega. Això vol dir que la seva cadira pujaescales funcionarà si el subministrament d'electricitat s'interromp durant un cert nombre de desconnexions.

Quina cadira pujaescala és l'adequada per a mi i la meva escala?

MOUTEC li ofereix una àmplia gamma de sistemes de cadira pujaescales, els nostres assessors comercials portarà a terme un estudi de la seva escala i avaluar les seves necessitats per ajudar a identificar quin sistema és l'adequat per a vostè.

Com es realitza la fixació del rail?

El rail disposa d'uns suports que es fixen als graons amb la subjecció específica per a cada tipus d'escala (metall, marbre, granit, fusta, etc.).

 

Plataformes pujaescales

Què ample ha de tenir l'escala per poder instal•lar una plataforma pujaescales?

L'ample mínim recomanable és de 1m, en qualsevol cas no dubti en consultar per estudiar personalment el cas i comprovar la viabilitat de la instal•lació.

Com es realitza la fixació del rail?

El rail de les plataformes pujaescales pot ser fixat a la paret (sempre que aquesta tingui la suficient de resistència) o, si s'escau a terra mitjançant uns suports que es fixen als graons amb la subjecció específica per a cada tipus d'escala (metall, marbre, granit, fusta, etc.).

Quina capacitat de càrrega suporten les plataformes pujaescales?

Depenent del model de plataforma pujaescales elegit però entre 150 kg. i 230 kg.

Puc instal•lar una plataforma pujaescales en una escala estreta i amb corbes?

Sí, les nostres plataformes pujaescales s'adapten a qualsevol tipus d'escala, ja sigui recta, corba o amb canvi de pendent. En cas d'escales estretes, disposem dels últims models dissenyats especialment per a ells.
En repòs les plataformes pujaescales es pleguen permetent l'ús de l'escala per als altres usuaris amb total comoditat.

 

Elevadors verticals de curt recorregut

És imprescindible realitza obra de paleta?

Segons el lloc d'instal lació i l'alçada a salvar.
En la nostra gamma de productes, podrà observar que disposem d'elevadors en els quals no cal cap obra de paleta per la seva instal.lació.

Es pot instal•lar l'elevador a la intempèrie?

Si, els elevadors verticals es poden fabricar amb els materials necessaris per a ser instal•lats a la intempèrie.

Ocupen molt espai un elevador vertical?

El buit que necessita un elevador vertical és només una mica més gran que una plataforma útil, similar a l'espai que utilitza un ascensor convencional.

Són segurs els elevadors verticals?

Tots els pujaescales que ofereix MOUTEC compleixen les més estrictes normes de seguretat i tenen certificats CE.

 

Orugues o pujaescales portàtils

Poden les orugues portàtils pujar escales amb corbes?

Si, els pujaescales portàtils poden pujar escales amb corbes, només cal tenir en compte l'ample mínim de l'escala.

És compatible una oruga portàtil per a tot tipus de cadires de rodes?

El nostre pujaescales portàtil és compatible amb gairebé tots els models de cadires de rodes, a més disposem d'accessoris per a les cadires especials.

És complicat la utilització d'una oruga o pujaescales portàtil?

Els pujaescales portàtils són extremadament senzills de fer-los servir, són de fàcil utilització per a qui el guia amb tan sols prement un botó transmetent seguretat i confort.

Tots els productes amb homologació CE

telefonpeuAv. Andorra, 5-7 · 08700 IGUALADA Barcelona · Tel. 93 803 68 34 · info@moutec.com